KOTI PALVELUIDEN KESKELLÄ

Salpakankaan terveystiellä sijaitseva palvelutalo Huili tarjoaa turvallisen paikan asua ja elää Hollolan kuntakeskuksessa. Palvelutalo tarjoaa vuokra-asumista palveluasunnoissa sekä ympärivuorokautista hoivaa ryhmäkodissa.

Yleishyödyllisenä yhteisönä yhdistys tarjoaa palvelutalon tiloissa erilaisia tapahtumia viikoittain. Tapahtumiin ovat tervetulleita niin palvelutalon kuin lähiseudun asukkaat. Palvelutalo Huili toimiikin kohtauspaikkana alueen ikääntyneille. Alueen ikääntyneet ovat milloin vain tervetulleita yhteisiin tiloihimme seurustelemaan ja viettämään aikaa kanssamme.

 VIIHTYISÄ, TURVALLINEN YMPÄRISTÖ

Haluamme tarjota asukkaillemme viihtyisän ja turvallisen paikan asua ja elää. Palvelutalo Huilissa on henkilökuntaa paikalla ympäri vuorokauden. Viihtyisyyttä lisää talon tiloissa toimiva lounasravintola, lehtien lukunurkkaus sekä talvipuutarhamainen seurustelutila.

 

 

HYVINVOINTIA SENIOREILLE

Palvelutalo Huilin toimintaperiaatteena on kuntouttava asuminen. Palvelutalon tiloissa on iäkkäille henkilöille suunniteltu seniorikuntosali turvallisine laitteineen. Laitteiden käytöstä opastaa talon kuntohoitaja, joka ohjaa ja vetää myös monipuolisia ryhmävoimisteluja talon asukkaille. Kuntosalimme on myös alueen asukkaiden käytössä pientä maksua vastaan.

Palvelutalo Huili toimii ikäihmisten kohtauspaikkana liikunnan, ruokailun, kahvittelun ja muun seurustelun merkeissä.

Tervetuloa tutustumaan toimintaamme!

 

OMAVALVONTASUUNNITELMA