Palveluasunnot ovat tarkoitettu ikääntyneille ihmisille. Asuminen voi tarpeen mukaan olla senioriasumista tai palveluasumista.  Minkäänlaisia rajoituksia asukkaaksi hakevan nykyisen asumispaikkakunnan suhteen ei ole. Palvelutalo Huilissa on 57 hyvin varustettua palveluasuntoa. Asunnot ovat kooltaan 40m2 - 61m2. Kaikissa asunnoissa on tupakeittiö, olohuone, makuuhuone, inva-mitoitettu WC/suihkutila sekä lasitettu parveke.

Asumiskustannukset koostuvat vuokrasta  ja peruspalvelumaksusta. Peruspalvelumaksu kattaa sähkön, veden, lämmityksen, perusturvapalvelut, varastotilat, saunavuoron, talonmiespalveluita, tapahtumat, ryhmäliikunnan  sekä kuntosalin vapaan käytön. Asukkailla on lisäksi mahdollisuus  halutessaan ostaa Huilista siivoukseen ja asiointiin, lääkkeisiin ja hoivaan sekä kuntouttavaan toimintaan liittyviä palveluita. 

Asumiseen on mahdollista saada Kelalta eläkkeensaajan asumistukea ja palvelutarpeeseen eläkkeensaajan hoitotukea. Päijät-Sotelta on mahdollista hakea palveluseteliä kotihoidollisiin palveluihin tai palveluasumiseen. Kotiin tuodut palvelut ovat myös vähennettävissä verotuksessa kotitalousvähennyksenä.

Hakemuksen ja hinnaston löydät  asukkaaksi hakeutuminen välilehdeltä. Lisätietoja palvelusta, asunnoista ja asukasjonosta saat meiltä palvelusta vastaavalta Hanna Dillströmiltä.